Recovery

Hvor ofte går du til en masse for at blive løsnet op eller lindre nogle smerter? Ikke ret ofte, vel? Din partner eller samlever kan ovenikøbet slippe for at slide sine fingre ned, fordi med en massagegun, en massagebold eller en foamroller med indbygget vibration, har du ikke brugt for mere.

Gennem vibrationer, går disse produkter ind og løsner op for spændte muskler - uanset om det er i overkroppen eller i underkroppen. Det fungerer helt simpelt som mange, hurtige masserende tryk og virker derfor effektivt og hurtigt. Massagepistolen bruges mest effektivt på lokalt anspændthed, da de mindre, udskiftelige massagehoveder kan ramme præcist dér, hvor du er øm.

Massagebolden er meget effektiv til underfodsmassage. Hvis du går i flade sko, høje sko eller dyrker motion i fodtøj uden svangstøtte, kan en massagebold løsne op for en spændt svang.

 

Massageprodukter giver en bedre livskvalitet og hjælper din sundhed!

Hos Sportsbuddy mener vi, at vores Recovery produkter ganske enkelt kan forbedre din livskvalitet. Der er ingen værre følelse end at have en anspændt nakke, efter en lang dag ved en computerskærm. Den kan du hurtigt løse op, ved hjælp af, for eksempel, vores massagebold, men også en massagegun.

Det eneste du behøver gøre er, at tænde, finde en hård overflade og placere massagebolde dér, hvor du trænger til at blive løsnet op og så hvile kroppen op ad eller ned på bolden. Har du i stedet massagepistolen, kan du nemt sidde på en stol og holde massagehovedet mod det område, hvor du føler dig øm. Du kan også få en anden til at hjælpe dig - helt uden, at deres fingre bliver trætte og ømme.

Foruden at blive løsnet op, fremmer vibrationerne ogsaa blodcirkulationen og din krop bliver renset ud for affaldsstoffer, ligesom ved en almindelig massage med hænderne. Det er derfor vigtigt, at du drikker rigeligt vand efter en behandling med vores Recovery-produkter, da kroppen har brug for det, til at rense ud og affaldsstofferne kommer ud gennem din urin. Har du masseret mange muskelgrupper eller en stor del af kroppen, anbefaler vi at drikke en halv til en hel liter vand.

 

Fordele ved vibrerende massageprodukter:

  • Lindrer smerter
  • Bedre restitution
  • Øger blodcirkulation
  • Giver bedre mobilitet