Aminosyrer / BCAA & EAA

Her finder du en masse forskellige BCAA produkter at vælge imellem.

BCAA står for forgrenede aminosyrer. De findes ofte i pulver, tabletter eller flydende form, og du kan også købe dem blandet med andre ingredienser, såsom juice eller vand. Alle disse produkter har den samme gode kvalitet og smag - uden tilsat sukker!

Det er aminosyrer, der findes i mange fødevarer og kosttilskud, og de er virkelig vigtige for sportspræstationer. De hjælper dine muskler med at producere energi, og de er især gavnlige, når det kommer til træning.

 

Hvad er BCAA?

BCAA er 3 aminosyrer, der er vigtige for en sund kost. De findes i kød, æg og proteinpulvere og hjælper kroppen med at få de essentielle aminosyrer, den har brug for.

Nogle mennesker tror, ​​at BCAA (aminosyrer, der findes i muskler) er den mest effektive type aminosyre at bruge, når man træner. Det skyldes, at BCAA omsættes direkte i musklerne, hvilket betyder, at det har en meget kraftigere effekt end andre aminosyrer.

 

Hvordan virker BCAA?

Når du drikker BCAA, producerer din krop mere protein. Dette er med til at øge produktionen af ​​væksthormon og insulin, som er med til at holde kroppens hormonniveauer i balance. Det betyder, at BCAA kan hjælpe dig med at opbygge muskler og forbedre din udholdenhed under træning.

De forgrenede aminosyrer (BCAA) kan hjælpe dig med at få mere muskelmasse, men mange undersøgelser har vist, at leucin-, isoleucin- og valin-aminosyrerne har en stærkere anti-katabolisk effekt. Det betyder, at de mindsker protein- og muskelnedbrydningen efter træning, og som følge heraf vil du opleve mindre muskelømhed og hurtigere restitution.

 

Hvornår skal du indtage BCAA?

I perioder, hvor du forsøger at tabe dig og opbygge muskler, skal du passe på at spise nok til at støtte dine muskler, da et lavere kalorieindtag kan bremse din muskelvækst. En måde at sikre dig, at du får den rigtige mængde protein på, er at bruge BCAA-tilskud.

BCAA hjælper med at øge muskelmassen og udholdenheden, men er især nyttigt, når du skærer ned i vægt, men ikke ønsker at tabe din hårdt tjente muskelmasse.

BCAA'er kan spises før eller under træning for at hjælpe kroppen med at bruge aminosyrerne mere effektivt.

Aminosyrer / BCAA & EAA FAQ

Aminosyrer er byggestenene i proteiner og essentielle for muskelopbygning og restitution. De er som bygningsarbejdere, der reparerer og opbygger dine muskler efter træning. Der findes ni essentielle aminosyrer, som kroppen ikke kan producere selv og derfor skal tilføres gennem kost eller kosttilskud. Disse aminosyrer er nøglen til optimal muskelvækst og genopretning. Sørg for at få nok protein med alle ni aminosyrer for at booste din træningsindsats og maksimere resultaterne.

Der er 20 aminosyrer i et protein, og de spiller alle en vigtig rolle i muskelopbygning og restitution

Aminosyrer er de byggesten, der sammensætter proteiner og er afgørende for muskelopbygning og restitution. De består af nitrogen, oxygen, carbon, og hydrogen. Essentielle aminosyrer skal tilføres gennem kosten, da kroppen ikke selv kan producere dem. Husk at få en varieret kost for at sikre alle nødvendige aminosyrer til optimal muskelvækst og præstation.

Hvad koster en aminosyrer / bcaa & eaa?

Aminosyrer / BCAA & EAA Pris
LinusPro Pure BCAA 160.00 kr.
Bodylab BCAA (5711657051653) 199.00 kr.
BCAA (120 tab) (5056128126790) 205.00 kr.
IN2ZYM BCAA Raspberry (300g) 170.00 kr.
Bodylab EAA (5711657015860) 199.00 kr.